Basketbol´da Gaziler İ.H.O Rüzgarı

16.12.2017 202

Güngören´de yapılan okullar arası basketbol turnuvasında erkek basketbol takımımız 2. , kız basketbol takımımız ise 3. oldu. Emeği geçen tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve takıma giren tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Gaziler İ.H.O   Basketbol Erkeklerde Güngören İlçe Turnuvasında 2. olduGaziler İ.H.O   Basketbol Erkeklerde Güngören İlçe Turnuvasında 2. olduGaziler İ.H.O   Basketbol Erkeklerde Güngören İlçe Turnuvasında 2. oldu

Galibiyetin ardından kız ve erkek basketbol takımlarımızın oyuncuları ve antrenörleri Sevcan ŞEN ile röportaj gerçekleştirerek, öğrencilerimizin başarılarını sosyal medyadan da duyurduk.