Gaziler İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ve öğretim anlayışını öğretmen öğrenci ve velilerimizle benimseyen, bilimsel gelişmeleri takip eden, kaliteli kişilik sahibi, ülkesini seven, misyonu belli nesiller yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılâplarını nesillerimize eksiksiz aktaran, modern dünya gereksinimlerini benimsemek amacı ile eğitimde lider olmak.

Misyon: Her alanda etkin, kendine güvenen, farklı ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen bilinçli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe günleri 08:45-15:00 arasında 7 ders yapılmaktadır; Cuma günü 08.45- 15.50 arasında 8 ders yapılmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Harezmi
Proje Çalışmaları: Teknofest, Tübitak 4006

Telefon - 0212 611 4973

WEB - https://gungorengazilerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gençosman Mahallesi Ayazma Caddesi No 9 Güngören/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Güngören İlçesi

Adres - Gençosman Mahallesi Ayazma Caddesi No 9 Güngören/İSTANBUL

Ulaşım Bağcılar-Topkapı(Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi yanından geçer.) minibüsü ve Bakırköy-Otogar minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Esenler Metro İstasyonuna 1.5 kilometre uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyükşehir İl ve İlçe Merkezindedir.