Okul Web Sitemizin Türkiye´deki Sıralaması

11.02.2018 802

Sayın velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Türkiye´de eğitime günden güne teknoloji entegre edilmekte ve ana sınıfından üniversitelere kadar her alanda eğitimde teknolojiden faydalanılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı okulları akıllı tahtalar, laboratuvarlar, teknolojik sistemlerle donatmıştır.Bu teknolojilerin takibini ise kimi zaman müfettişlerle kimi zaman koordinatörlerle kimi zaman ise okulların internet sitelerinden kontrol etmektedir. Okullardaki gelişmeleri okulların internet sitelerinden takip etmekte ve okullardan,öğretmenlerden ve öğrencilerden buralarda yer alan haberlere  bakarak bilgi almaktadırlar.

 

11-02-2018

Okulumuz 2017-2018 yılındaki internet ortamındaki grafiği aşağıdaki resimde gösterilmiştir. Türkiye´deki 53.834 eğitim kurumu internet sitesi arasından 2,731. ; İstanbul´da 434. ve Güngören´de 3. durumdadır.

 

Okulumuz Türkiye´deki en iyi ve en çok tıklanan okul web siteleri sırasında kısa zamanda güzel bir konuma gelmiştir. Bu sizlerin sayesindedir. Fakat Gaziler İmam Hatip Ortaokulu bulunduğu her yarışmada her zaman birincilik için mücade etmektedir,etmelidir. Spor müsabakalarında, bilgi yarışmalarında,münazalarda her zaman en üstleri zorlamış, bir çoğundan birincilikle ayrılmış olan okulumuzun web sitesinin de kendi ilçesinde hatta kendi ilinde hatta ve hatta Türkiye´de 1. olmasını gönülden isteriz. Bu durumdan dolayı tüm velilierimizin,öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin düzenli olarak okulumuzun internet sitesine girmelerini, içerikleri incelemelerini, sosyal medyalarda paylaşmalarını önemle rica ederiz.

 

Gaziler İmam Hatip Ortaokulu - Ayhan AYDIN